Meet the S&L team

Bart De Bleser

Bart zijn focus ligt meer op de wortels van de boom dan op de kruin. Als systeemdenker kijkt hij bovendien naar de volledige tuin, niet enkel naar één plant die het lastig heeft. Als het geheel klopt, komt alles tot bloei. Dus heb je al veel gewroet aan die nieuwe visie, strategie, organisatiestructuur of leiderschapsmodel, maar stroomt het nog altijd niet? Dan is het tijd om Bart aan boord te halen. Hij gaat recht naar de patronen die blokkeren.
Bart De Bleser

Expertise:

Transitie met diepe wortels
Krachtig leiderschap
Stabiele maar wendbare organisaties

Expertise:

Transitie met diepe wortels
Krachtig leiderschap
Stabiele maar wendbare organisaties

“Knowledge without wisdom is like water in the sand” Bart de B.

Zijn ervaring na 25 jaar is dat (bijna) iedereen probeert om zijn job goed te doen, ook in organisaties waar het misloopt. Los van functies zijn we allemaal mensen met talenten, wensen en twijfels. Iedereen verprutst soms wel eens iets… Vanuit dat inzicht werkt Bart even gemakkelijk met arbeiders dan met directeurs en CEO’s.

Bart is het meervoud van genuanceerd. De bovenstroom zit nooit los van de onderstroom. Hij luistert diepgaand en zonder oordeel, voor hij analyseert en spreekt. Dan zal hij “zacht scherp zijn”, maar altijd begripvol. Hij heeft de vaardigheid en de taal om organisaties en teams te helpen complexe veranderingen door te maken. Een proces waar je nog veel plezier aan zal beleven ook. 

Berichten van Bart

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?