Onze opleidingen

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We doen dit met open opleidingen rond verschillende thema's maar ook opleidingen op maat van jouw organisatie. Daarnaast vind je gratis webinars en ontbijtsessies als inspiratieshots.
Locatie
Categorie
Toepassen
Ontbijtsessie |Start to Fundraise in Antwerpen
Fundraisingstrategie - Antwerpen
05 december
2023

Ontbijtsessie | Start to Fundraise

Ben jij een middelgrote non-profit organisatie of vzw uit het Antwerpse? Speel je met het idee om te starten met particuliere fondsenwerving of om die te professionaliseren? Schrijf je dan in voor deze ontbijtsessie. Hoe kan je naast subsidies en eigen inkomsten van bijvoorbeeld ledenbedragen of verkoop van diensten diversifiëren? Vraag je Fernand Huts een blanco cheque of adverteer je op ATV? Waar begin je? Daar hebben we het over tijdens deze ontbijtsessie.
Ontbijtsessie | Employer branding
Leiderschap - Gent
12 december
2023

Ontbijtsessie | Hoe aantrekkelijk zijn voor nieuwe medewerkers? Employer branding dus.

Berust niet op je mooie missie alleen. Maak je werkgeversmerk aantrekkelijker door in te zetten op ‘employee experience’ binnen je organisatie. Creëer ambassadeurs die je boodschap mee uitdragen in plaats van te investeren in dure en holle employer branding campagnes.
Bouw een financiële strategie die je missie kracht bij zet
Financiële strategie - Antwerpen
09 januari
2024

Ontbijtsessie | Bouw een financiële strategie die je missie kracht bij zet

Met deze ontbijtsessie leggen we de focus op het bouwen van de juiste financiële strategie zodat geld een duurzame kracht kan zijn.
Ontbijtsessie | start-to-fundraise voor vzw's 16/01
Fundraisingstrategie - Brussel
16 januari
2024

Ontbijtsessie | start-to-fundraise voor vzw's | Brussel

Ben jij een middelgrote of non-profit organisatie of vzw. Speel je met het idee om te starten met particuliere fondsenwerving of wil je daar professioneler op inzetten. Schrijf je dan in voor deze ontbijtsessie. 
Financiële strategie - Brussel
16 januari
2024

Ontbijtsessie | Bouw een financiële strategie die je missie kracht bij zet | Brussel

Ben je een VZW, non- of social-profit die al enkele jaren aan de slag is. Merk je dat de begrotingsoefening pittig is en je telkens maar kosten lijkt te moeten besparen? Schrijf je dan in voor deze ontbijtsessie.

Coaching

Een organisatie leiden kan soms eenzaam zijn. Vind jouw compagnon de route - die je leiderschapsvaardigheden bijscherpt of een strategisch klankbord biedt.
Boek een vrijblijvend intakegesprek
Coaching

Opleidingen op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons