Onze opleidingen

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We doen dit met open opleidingen rond verschillende thema's maar ook opleidingen op maat van jouw organisatie. Daarnaast vind je gratis webinars en ontbijtsessies als inspiratieshots.
Locatie
Categorie
Toepassen
Ontbijtsessie | start-to-fundraise voor grotere vzw's
Fundraisingstrategie - Gent
start
19 september
2023

Ontbijtsessie | start-to-fundraise voor vzw's

Ben jij een grotere of middelgrote non-profit organisatie of vzw. Speel je met het idee om te starten met particuliere fondsenwerving. Schrijf je dan in voor deze ontbijtsessie. Elke dag krijgen we vragen over financiële diversificatie, naast inflatie, hét argument om na te denken over fondsenwerving. Hoe je naast subsidies en eigen inkomsten van bijvoorbeeld ledenbedragen of verkoop van diensten meer kan diversifiëren. Daar hebben we het over tijdens deze ontbijtsessie.
Fundraisingstrategie - Brussel
21 september
2023
09:00

Hoe bouw je een echt geïntegreerde eindejaarscampagne?

iRaiser organiseert dit gratis evenement over succes van je eindejaarscampagnes en een straffere digitale strategie. Tijdens deze informatieve ochtend zullen ze succesverhalen uit de Benelux presenteren en boeiende sessies leiden om je te helpen je eindejaarsstrategie effectief op te bouwen.

Jeroen Van Hove, Consultant Fondsenwerving & Strategie bij S&L heeft het over hoe je een echt geïntegreerde eindejaarscampagne bouwt.

Welke stappen moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de digitale campagne is verbonden met alles wat de organisatie doet? Wanneer te beginnen en wie te betrekken om dit te laten gebeuren. Of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, digitaal is geen aparte dimensie en moet goed samenwerken met alle andere betaalde en eigen kanalen.
Leiderschapsopleiding
Leiderschap - Gent
start
21 september
2023

Leiderschap met impact: voor ervaren leidinggevenden

Tijdens deze 5 daagse opleiding brengen we je samen met andere gedreven leidinggevenden om je handvaten te geven om jullie rol vanuit kracht te nemen en om een netwerk te bouwen dat nog lang nadien een vertrouwd en rijk klankbord biedt.
Financiële strategie - Online
03 oktober
2023
11:00

Webinar | Steward-ownership: hét toekomstmodel voor impactondernemers

Steward-ownership is een alternatief model voor eigenaarschap. En meer en meer dé structuur voor impactondernemingen om echt hun impactstrategie te realiseren. Wil je verkennen wat steward-ownership concreet kan betekenen voor jouw onderneming? Schrijf je dan in, ’t is gratis!
Financiële strategie - Online
26 oktober
2023
15:00

Een beleidsplan waar je organisatie echt iets aan heeft

Een beleidsplan schrijven is een hele klus. Eigenlijk heb je er helemaal de tijd niet voor. Maar als je het goed aanpakt, kan een beleidsplan schrijven je organisatie juist echt vooruit helpen. Wat als je plan dit keer niet alleen je financier blij zou maken, maar ook echt een houvast wordt in je dagelijkse werking? Jasper en Sabine geven je 5 gouden tips om dat te bekomen.

Coaching

Een organisatie leiden kan soms eenzaam zijn. Vind jouw compagnon de route - die je leiderschapsvaardigheden bijscherpt of een strategisch klankbord biedt.
Boek een vrijblijvend intakegesprek
Coaching

Opleidingen op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons