Onze opleidingen

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We doen dit met open opleidingen rond verschillende thema's maar ook opleidingen op maat van jouw organisatie. Daarnaast vind je gratis webinars en ontbijtsessies als inspiratieshots.
Locatie
Categorie
Toepassen
Impact Summer Vibes 2024
Impactondernemen - Middelkerke
start
03 juli
2024

3-daagse opleiding | Impact Summer Vibes | juli

Zin om je expertise uit te bouwen om een nog grotere positieve impact te maken? Kom dan naar Impact Summer Vibes, een unieke inspiratie- en opleiding 3-daagse van 3 tot en met 5 juli 2024. S&L en We Are Impact Collective slaan de handen in elkaar om je drie dagen lang onder te dompelen in de wereld van impact via keynotes, workshops, co-creatie en soms ook gewoon door tijd te nemen voor reflectie en gesprek.
5-daagse leiderschapsopleiding
Leiderschap - Gent
14 oktober
2024

Opleiding | Leiderschap met impact | voor leidinggevenden | oktober

Tijdens deze 5 daagse opleiding brengen we je samen met andere gedreven leidinggevenden om je handvaten te geven om jullie rol vanuit kracht te nemen en om een netwerk te bouwen dat nog lang nadien een vertrouwd en rijk klankbord biedt.

Coaching

Een organisatie leiden kan soms eenzaam zijn. Vind jouw compagnon de route - die je leiderschapsvaardigheden bijscherpt of een strategisch klankbord biedt.
Boek een vrijblijvend intakegesprek
Coaching

Opleidingen op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons