Onze opleidingen

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We doen dit met open opleidingen rond verschillende thema's maar ook opleidingen op maat van jouw organisatie. Daarnaast vind je gratis webinars en ontbijtsessies als inspiratieshots.
Locatie
Categorie
Toepassen
Impact Summer Vibes 2024
Impactondernemen - Middelkerke
start
03 juli
2024

3-daagse opleiding | Impact Summer Vibes | juli

Zin om je expertise uit te bouwen om een nog grotere positieve impact te maken? Kom dan naar Impact Summer Vibes, een unieke inspiratie- en opleiding 3-daagse van 3 tot en met 5 juli 2024. S&L en We Are Impact Collective slaan de handen in elkaar om je drie dagen lang onder te dompelen in de wereld van impact via keynotes, workshops, co-creatie en soms ook gewoon door tijd te nemen voor reflectie en gesprek.
5-daagse leiderschapsopleiding
Leiderschap - Gent
14 oktober
2024

Opleiding | Leiderschap met impact | oktober 2024

Goed leiderschap is een cruciaal ingrediënt voor effectiviteit en het bereiken van die gehoopte impact op de wereld. Maar wat is goed leiderschap? Hoe word je een goede leider? En — nog belangrijker — hoe hou je het vol? En als jij de wereld vooruit helpt, wie helpt jou dan eigenlijk? Allemaal goede vragen, die wij graag voor jou beantwoorden tijdens onze opleiding ‘Leiderschap met impact’.

Coaching

Een organisatie leiden kan soms eenzaam zijn. Vind jouw compagnon de route - die je leiderschapsvaardigheden bijscherpt of een strategisch klankbord biedt.
Boek een vrijblijvend intakegesprek
Coaching

Opleidingen op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons