The old is dying, and the new cannot be born, volgens Gramsci.

Met de juiste hulp wordt de nieuwe wereld radicaal beter, volgens ons.
Alle verandering is mogelijk

Alle verandering is moeilijk mogelijk

 

The old is dying, and the new cannot be born, volgens Gramsci. Met de juiste hulp wordt de nieuwe wereld radicaal beter, volgens ons.

 

Er is de wereld zoals hij is, en de wereld hoe hij zou kunnen zijn. Hoe hij is, dat zien we overal rond ons. Dat leven we en dat voelen we collectief de foute richting op gaan. Zien hoe die wereld zou kunnen zijn, dat vraagt wat meer verbeelding en geen klein beetje moed. 

 

 

Die verbeelding en moed hebben wij gemeen met al onze klanten. Allemaal strijden we op onze eigen manier om de kloof te dichten tussen hoe je de wereld wil en hoe hij is. Wij vormen een coöperatieve — van ervaren sociale adviseurs, activisten en ondernemers — die weet hoe strategie en leiderschap tot systeemverandering kan leiden. Een kleine groep mensen die hetzelfde willen als jij én weten hoe je daar naartoe gaat, dat geeft net dat extra beetje kracht.

Verander jij de wereld in kostuum of op flip flops? Doet er niet toe. Je marketingstrategie moet strak zitten. Je directie moet iedereen meekrijgen. En je financiën zijn veel meer dan je boekhouding. Gelukkig moet je niet alles zelf uitvinden of ondervinden. Ben je impact-first, gaat je missie voor op alles? Versterk je met onze expertise om sneller, en slimmer vooruit te gaan.

Waar de wereld juist naartoe moet, daarover zijn de meningen schijnbaar verdeeld.

Maar of je nu wakker ligt van ongelijkheid, ecologie of racisme, de wereld veranderen is geen klein voornemen. Wij kennen de struggle, delen de bezorgdheid en voelen soms ook de eenzaamheid. Maar we zijn ook onverzettelijk, en hier om jou te zeggen: alle verandering is moeilijk. En alle verandering is mogelijk.

Samen voor positieve impact en systeemverandering op vlak van

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?

Dit team staat voor jou klaar

Allemaal strijden we op onze eigen manier om de kloof te dichten tussen hoe je de wereld wil en hoe hij is. Ons team van ervaren sociale adviseurs, activisten en ondernemers willen hetzelfde als jij én weten hoe je daar naartoe gaat, en dat geeft net dat extra beetje kracht. Jullie sterker, wij sterker, de wereld sterker.

Maak kennis met ons team
Het S&L Team
Het S&L Team
Dit team staat voor u klaar
Het S&L Team
team of consultants

Kom werken bij S&L.

Wil jij graag organisaties en ondernemingen helpen om hun positieve impact op de wereld drastisch te vergroten? Want ja, wij willen de wereld veranderen. Met onze werkerscoöperatie zoeken we daarom nog radicale veranderaars. Met een hoek af, met bakken wijsheid. Die doen wat ze zeggen en van vele markten thuis zijn. Bekijk hier de lopende vacatures.
Kom werken bij S&L.