Terug naar het overzicht

Strategische sparring: frisse blik van buitenaf

Non- en social profit
Strategische sparring: een frisse blik van buitenaf

Even sparren over de strategie van je organisatie en de uitvoering ervan, wat kan dát deugd doen. Alleen: de leiding hebben over een organisatie is soms eenzaam. Heb je niemand aan wie je veilig advies kan vragen? Een van onze collega’s is voor jou de geknipte sparring partner.  

Wat krijg je? 

  • Een gratis eerste gesprek
  • 4 sessies van 2 uur waar je al je strategische uitdagingen en ideeën kan voorleggen
  • Eerlijke feedback
  • Een strategisch klankbord
  • Een toverdoos vol methodieken om naar de zaak te kijken
  • Strategisch advies tijdens het gesprek en daarna op mail
  • Wij zorgen voor een leuke locatie

Sputtert de uitvoering van je bestaande strategie? Je medewerkers doen niet wat je had verwacht, financieel loopt het moeilijk, je doelgroep is veranderd of je raad van bestuur wil niet mee? Maar je hebt binnen je organisatie niet meteen collega’s met wie je in vertrouwen van gedachten kan wisselen?

Soms heb je geen tijd of budget voor een langdurig strategisch traject. Of heb je daar gewoon geen nood aan. Plan dan een eenmalige strategische sparring en leg je vragen en uitdagingen op tafel.

Jouw strategische vragen beantwoord

Strategische sparring is eenvoudig. Je maakt een afspraak en legt ons je vragen, problemen of twijfels voor. Wij halen al onze methodieken uit de kast om je probleem te analyseren. We halen inspirerende voorbeelden aan. En geven antwoorden.

De frisse blik van iemand die buiten je organisatie staat, helpt je weer op koers. Je stapt buiten met hernieuwd vertrouwen en inzicht in wat je te doen staat.

Strategies and Leaders bestaat voor de volle 100% uit ervaren adviseurs. Elk van onze medewerkers was zelf ooit directeur of coördinator van een organisatie of bedrijf. We weten van binnen uit hoe organisaties werken.

Strategische sparring: praktisch

Mail of bel ons om een afspraak te maken. Als dat veilig voelt, vertel je meteen over de uitdaging waar je voor staat. Wij bekijken wie van onze medewerkers jou het best kan helpen, afhankelijk van hun expertise en beschikbaarheid.

Strategische sparring is maatwerk: we bespreken met jou wat je juist nodig hebt.
Je betaalt de tijd van het overleg, de voorbereiding en eventueel het verslag.

Na het gesprek krijg je per mail een korte samenvatting van wat je te doen hebt.

Eindresultaat:

Na het einde van het gesprek ga je naar huis met nieuwe inzichten die je weer op weg helpen en vooral veel energie om aan de slag te gaan.

Interesse? Op basis van jouw specifieke vraag stellen we steeds een duo van consultants samen met complementaire vaardigheden. Onze aanpak:  

  • We komen luisteren diepgaander naar jouw vraag zodat we de essentie en de context goed begrijpen 
  • We werken een eerste voorstel van aanpak uit en na overleg en co-creatie, bezorgen we jullie een finaal voorstel.  

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?

Al wat inspiratie? Die vind je hier: