Gratis aanbod: webinars en tools

Het pad naar positieve impact kan soms wat extra inspiratie gebruiken. We delen met plezier onze expertise via webinars en tools. Je kan ze eenvoudig en gratis (her)bekijken of downloaden.
Categorie
Toepassen
Fundraisingstrategie - Brussel
21 september
2023
09:00

Hoe bouw je een echt geïntegreerde eindejaarscampagne?

iRaiser organiseert dit gratis evenement over succes van je eindejaarscampagnes en een straffere digitale strategie. Tijdens deze informatieve ochtend zullen ze succesverhalen uit de Benelux presenteren en boeiende sessies leiden om je te helpen je eindejaarsstrategie effectief op te bouwen.

Jeroen Van Hove, Consultant Fondsenwerving & Strategie bij S&L heeft het over hoe je een echt geïntegreerde eindejaarscampagne bouwt.

Welke stappen moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de digitale campagne is verbonden met alles wat de organisatie doet? Wanneer te beginnen en wie te betrekken om dit te laten gebeuren. Of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, digitaal is geen aparte dimensie en moet goed samenwerken met alle andere betaalde en eigen kanalen.
Financiële strategie - Online
03 oktober
2023
11:00

Webinar | Steward-ownership: hét toekomstmodel voor impactondernemers

Steward-ownership is een alternatief model voor eigenaarschap. En meer en meer dé structuur voor impactondernemingen om echt hun impactstrategie te realiseren. Wil je verkennen wat steward-ownership concreet kan betekenen voor jouw onderneming? Schrijf je dan in, ’t is gratis!
Financiële strategie - Online
26 oktober
2023
15:00

Een beleidsplan waar je organisatie echt iets aan heeft

Een beleidsplan schrijven is een hele klus. Eigenlijk heb je er helemaal de tijd niet voor. Maar als je het goed aanpakt, kan een beleidsplan schrijven je organisatie juist echt vooruit helpen. Wat als je plan dit keer niet alleen je financier blij zou maken, maar ook echt een houvast wordt in je dagelijkse werking? Jasper en Sabine geven je 5 gouden tips om dat te bekomen.
5 misvattingen over online jongerencommunicatie ontkracht
Financiële strategie - Online
15 juni
2023
11:00

Webinar | 5 misvattingen over online jongerencommunicatie ontkracht

Sociale media zijn allang geen one-fits-all meer. Dé beste post bestaat niet. Het is helaas geen vaste wetenschap en veel trial-and-error.

Tijdens deze sessie bespreken we de meest voorkomende valkuilen en geven we praktische tips om deze te vermijden. En je krijgt ook heel wat good practices van online jongerencommunicatie voorgeschoteld.
Financiële strategie - Online
23 mei
2023
11:00

Webinar | Maak een strategisch plan dat werkt: van dromen naar impact

Ben je op zoek naar manieren om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan zeker aan voor de online sessie "Maak een strategisch plan dat werkt: van dromen naar impact".

Ik ben Koenraad Depauw, consultant bij S&L. De voorbije 5 jaar werkte ik aan het ontwikkelen van meer dan 60 strategische plannen in de social profit. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou in deze praktische en inzichtelijke sessie. Het opzet van deze sessie is dat je hierna zelf aan de slag kunt gaan met jouw eigen strategisch plan.

Jij komt naar ons.
Open opleiding

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We hebben opleidingen rond verschillende thema's zoals leiderschap, fondsenwerving en strategie.
Overzicht van alle opleidingen
We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie.

Wij komen naar jou.
Traject op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons