Gratis aanbod: webinars en tools

Het pad naar positieve impact kan soms wat extra inspiratie gebruiken. We delen met plezier onze expertise via webinars en tools. Je kan ze eenvoudig en gratis (her)bekijken of downloaden.
Categorie
Toepassen
De verkiezingsuitslag. Oei. Wat nu?
Campagnestrategie - Online
17 juni
2024
11:00

Een verwarrende verkiezingsuitslag. Wat nu?

De verkiezingsuitslag was onverwacht, zelfs de winnaars waren even in de war. Maar het was wel een zwarte zondag, ook al lijkt dat niet zo. Non-profit leiders en middenveldorganisaties waren voorbereid op vier jaar strijd om mens en menselijkheid te verdedigen. En nu hoor je hier en daar een zucht van opluchting. Maar is die opluchting wel terecht?
Een financiële strategie die de missie van je organisatie kracht bijzet… Hoe begin je eraan?
Financiële strategie - Online
25 april
2024
11:00

Webinar | Een financiële strategie die de missie van je organisatie kracht bijzet… Hoe begin je eraan?

In dit webinar deelt Stijn concrete stappen om een slimme en consistente financiële strategie voor je organisatie te ontwikkelen. Hij vertrekt daarbij vanuit 4 essentiële bouwstenen die de verbinding leggen tussen het DNA van je organisatie, de gewenste impact en een praktische financiële aanpak.
Webinar | Verhaal, doelgroep, kanalen en timing: de 4 ingrediënten van fondsenwerving op scherp
Fundraisingstrategie - Online
18 april
2024
11:00

Webinar | Verhaal, doelgroep, kanalen en timing: de 4 ingrediënten van fondsenwerving op scherp

Hoe je als non-profit naast subsidies en eigen inkomsten van bijvoorbeeld ledenbijdragen of verkoop van diensten meer kan diversifiëren met particuliere fondsenwerving. Daarover vertelt Kim je in haar webinar. Back to basics, want die heb je eerst goed te doen.
Communicatie - Online
28 maart
2024
11:00

Webinar | Holistische communicatiestrategie: doorbreek silo’s en maak impact

Heb je soms het gevoel dat je staat te roepen in de woestijn? Dat je communicatie zijn doel mist? Dat je meer impact kan maken? In dit gratis webinar voor communicatieprofessionals en coördinatoren in de socialprofitsector zoeken we samen links tussen onze strategieën en teams. Hoe kunnen we elkaar versterken en samen onze doelen bereiken? Hoe kan je silo’s slopen? Hoe maak je van je communicatiemensen een centrale spil, in plaats van een boodschapper op het einde van de lijn?
Campagnestrategie - Online
18 januari
2024
11:00

Webinar | Wervend organiseren: bouwen aan de kracht van je achterban

In deze webinar staan Ike en Jeroen stil bij hoe je mensen, hun noden, hun problemen en hun hoop voor de toekomst net centraal zet in jouw werking en campagnes. Door de principes van wervend organiseren toe te passen versterk je de mensen met wie je werkt individueel maar bouw je ook collectieve macht zodat je samen ambitieuzere doelen kan bereiken. Kiezen voor wervend organiseren is geen keuze voor een “snelle fix”, maar wel een keuze voor toewijding aan een duurzaam pad naar machtsopbouw en effectieve sociale verandering.

Onze tools

Een maandelijkse dosis inspiratie in jouw mailbox?

Iedere maand bezorgen we inspiratie bij jou. Tips en inzichten waar elke organisatie van kan leren. Heb je vragen over strategie (met impact), communicatie, marketing, fondsenwerving of teamontwikkeling? Onze nieuwsbrief zal je telkens een beetje wijzer maken wanneer je hem leest.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.
Een maandelijkse dosis inspiratie in jouw mailbox?

Jij komt naar ons.
Open opleiding

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We hebben opleidingen rond verschillende thema's zoals leiderschap, fondsenwerving en strategie.
Overzicht van alle opleidingen
We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie.

Wij komen naar jou.
Traject op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons