Gratis aanbod: webinars en tools

Het pad naar positieve impact kan soms wat extra inspiratie gebruiken. We delen met plezier onze expertise via webinars en tools. Je kan ze eenvoudig en gratis (her)bekijken of downloaden.
Categorie
Toepassen
Impactondernemen - Online
26 maart
2024
11:00

Webinar | Schalen als impactondernemer

Je impact vergroten en morgen je maatschappelijk probleem de wereld uithelpen, willen we dat niet allemaal als impactondernemer?
We bekijken samen wat schalen kan betekenen en of het aan de orde is in jouw onderneming. Welke vragen heb je voor jezelf te beantwoorden, voor je begint aan dat groeiplan? En wat is een groeistrategie voor een impactonderneming? Hoe is die anders dan voor een klassieke startup of KMO? Vragen die ik aanpak tijdens deze webinar, daarnaast maken we tijd voor enkele persoonlijke groei uitdagingen.
Webinar | Leerlessen als impact ondernemer
Impactondernemen - Online
25 januari
2024
15:00

Webinar | Leerlessen als impact ondernemer

Na bijna vier jaar impactondernemen kan ik een boek schrijven, deze webinar lijkt me efficiënter!
Of het nu gaat over het uitbouwen van een team, mede-vennoten of schalen, er zijn honderden fouten die ik maakten tijdens het uitbouwen van mijn circulaire startup. Nog maar net begonnen of al even aan de slag? Ik hoop met met mijn verhaal te inspireren en je op scherp te zetten voor het komende ondernemersjaar.
Campagnestrategie - Online
18 januari
2024
11:00

Webinar | Wervend organiseren: bouwen aan de kracht van je achterban

In deze webinar staan Ike en Jeroen stil bij hoe je mensen, hun noden, hun problemen en hun hoop voor de toekomst net centraal zet in jouw werking en campagnes. Door de principes van wervend organiseren toe te passen versterk je de mensen met wie je werkt individueel maar bouw je ook collectieve macht zodat je samen ambitieuzere doelen kan bereiken. Kiezen voor wervend organiseren is geen keuze voor een “snelle fix”, maar wel een keuze voor toewijding aan een duurzaam pad naar machtsopbouw en effectieve sociale verandering.
Webinar | Culture meets structure
Organisatiestructuur - Online
30 november
2023
11:00

Webinar | Culture meets structure

Bij S&L streven we ernaar goed te luisteren en te begrijpen of een verandering nodig is in de organisatiestructuur of in de organisatiecultuur. Vaak vereist het een combinatie van beide. Maar waar begin je dan? Bart en Nele nemen enkele concrete situaties onder de loep en gaan in gesprek.
Campagnes winnen door machtsopbouw
Campagnestrategie - Online
09 november
2023
11:00

Webinar | Campagnes winnen door machtsopbouw

In dit webinar neemt Ike je mee in haar manier van campagnevoeren, gebaseerd op vijftien jaar campagne-ervaring in organisaties, grassroots-bewegingen en burgergroepen. We doorlopen de volgende stappen doorlopen om te komen tot een ijzersterke strategie die de macht kan doen kantelen.

Jij komt naar ons.
Open opleiding

We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie. We hebben opleidingen rond verschillende thema's zoals leiderschap, fondsenwerving en strategie.
Overzicht van alle opleidingen
We delen onze expertise en ons netwerk graag met jou en je organisatie.

Wij komen naar jou.
Traject op maat

Heb je een opleidingsvraag op maat van jouw organisatie. Van een diepgaand traject tot korte inspiratiesessies: wij komen naar jou.
Contacteer ons