Meet the S&L team

Joyce Browaeys

Geld is een hulpmiddel om impact te maken, en Joyce weet als geen ander hoe je centen vindt voor positieve verandering. Het is zijn talent om anderen te inspireren en aan te moedigen om actie te ondernemen. Om hun 'talks' om te zetten in concrete 'walks', en ook in ‘fundraising’, als werkwoord.
Joyce Browaeys

 Expertisedomeinen

Gedragen fondsenwervingsplan
Optimalisatie van wervingskanalen
Interim (fondsenwerving)management

 Expertisedomeinen

Gedragen fondsenwervingsplan
Optimalisatie van wervingskanalen
Interim (fondsenwerving)management

“Fondsenwerving is de brug tussen visie en impact, en het begint met één stap: vragen” – Anoniem.

Joyce combineert een diepgeworteld gevoel voor rechtvaardigheid en een onverzettelijke drang om hier iets aan te doen. Als ondernemer in de fotovoltaïsche sector bouwde hij verder aan zijn missie. Bij Greenpeace ontpopte hij zich tot een 'fondsenwerver pur sang', en leerde hij hoe je optimaal donateurs kan inspireren. Hij groeide door tot hoofd fondsenwerving, waar hij werd omschreven als 'resultaatgericht', 'pragmatisch denker' en 'sociale kameleon'. 

Met zijn positieve energie helpt hij jouw organisatie bij fondsenwervende vraagstukken, zelfs in uitdagende omstandigheden. Of liefst eigenlijk. Verwacht daarbij geen ingewikkelde strategieën die in de kast blijven liggen. Joyce is een meester in het vereenvoudigen van complexiteit en zorgt ervoor dat jouw doelen helder en haalbaar worden.

Berichten van Joyce

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?