Meet the S&L team

Els Lauriks

Zoek jij wat er ontbreekt om het volle potentieel te realiseren voor jouw organisatie? Zowel van de meer zichtbare zaken, zoals strategie en structuur, als de minder zichtbare zoals vertrouwen, relaties en (innerlijk) leiderschap? Els helpt je te vinden.
Els Lauriks

Expertise:

Organisatiecoach
Leiderschapscoach
Verbinden van strategie en mensen

Expertise:

Organisatiecoach
Leiderschapscoach
Verbinden van strategie en mensen

‘Een goede structuur en strategie komen pas écht tot hun recht als er voldoende draag- en daadkracht zit bij de mensen die ze zullen uitvoeren.’ Els L.

Als leidinggevende in de non-profit (Noord-Zuid en socio-cultureel) hield ze zich bezig met management en strategie, zowel in Chili als in België. Steeds met de focus op structurele verandering voor een betere wereld. Daarnaast detecteerde ze talent en kracht in mensen en hielp ze hen met groeien en bloeien.  

Na opleidingen in leiderschap en team- en organisatiecoaching, is Els vandaag experte in verbinding. Verbinding van de harde kant van organisaties (strategie, management, structuur, professionalisering) met de zachte (leiderschap en cultuur). 

Individueel en collectief leiderschap is essentieel voor de groei van organisaties, teams en leiders. Els komt heel snel tot de essentie en gaat in de diepte. Van binnenuit is het niet altijd gemakkelijk om te horen, zien en voelen wat er nodig is voor je team of organisatie. Laat Els je helpen om duidelijker de volgende stappen te zien.

Berichten van Els

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?