Meet the S&L team

Lieve Proost

Onze Sherlock Proost. Lieve is bijzonder sterk in het aanvoelen en herkennen van patronen en dynamieken, zowel van personen, teams als organisaties. Zij stelt vragen die blijven hangen en in beweging zetten. Daarvoor creëert ze een warme omgeving waar verandering kan bloeien. En dit met een combinatie van zachtheid en nuchtere aanpak, zodat een proces bij de essentie komt en blijft.
Lieve Proost

Expertise:

Kernachtige leiderschapscoaching
Terugkerende problemen bij de kern aanpakken.
Duurzame team- en organisatieontwikkeling

Expertise:

Kernachtige leiderschapscoaching
Terugkerende problemen bij de kern aanpakken.
Duurzame team- en organisatieontwikkeling

"Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain".

Lieve werkte voor overheids- en zorginstellingen. Altijd voor organisaties met een maatschappelijk doel. Daarin evolueerde ze van kwaliteitscoördinator naar experte in wat er onder de waterlijn gebeurt. Schepper van contexten waarin anderen zichzelf leren kennen, verbeteren en overstijgen. 

Lieve is niet de dame van de quick-fixes. Wil je met je organisatie een duurzaam verschil maken, zowel aan de uitdagingen van de maatschappij als aan je interne organisatie? Lieve geeft je inzicht in jezelf en je systeem, om als leider bewuster keuzes te maken. Ze begeleidt jullie verandering, met focus op een stabiele verbetering. Samen de angel zoeken en verwijderen uit complexe situaties, met samenwerking en moeiteloosheid tot gevolg. Ben je klaar om voorbij intenties, gewoontes en belangen te kijken? Dan ben je klaar voor Lieve.

Berichten van Lieve

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?