Meet the S&L team

Jihad Van Puymbroeck

Ontmoet Jihad: groot liefhebster van uitgekiende communicatiestrategieën en participatieve trajecten. Een mix van daadkracht en betrokkenheid met een talent om mensen te mobiliseren. En qua stijl very no-nonsense.
Jihad Van Puymbroeck

Expertise:

Communicatiestrategie
Pers en media
Vrijwilligers en participatie

Expertise:

Communicatiestrategie
Pers en media
Vrijwilligers en participatie

For there is always light, if only we’re brave enough to see it. If only we’re brave enough to be it.” – Amanda Gorman

Als het enthousiasme van Jihad een krachtbron was, mogen ze de kerncentrales vandaag nog sluiten. En haar actiegerichtheid combineert ze met analytische gaven om de juiste puntjes en mensen te connecteren om tot duurzame oplossingen te komen. Zoek je een straffe profilering, een sterke strategie en een stevige achterban? Als je luistert naar Jihad, zal jij (en je doelgroep) gehoord worden!

Als kind van het middenveld slaagt Jihad erin om beleidsimpact te realiseren via de kracht van mobilisatie en communicatiecampagnes waarin eigenaarschap centraal staat. “Niet over, maar met de doelgroep”: zegt ze dan. En ze is ook walk the talk: van vrijwilligster voor Kif Kif over co-voorzitster van Hand in Hand tegen racisme tot betogingen voor Black Lives Matter. 

Berichten van Jihad

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?