Meet the S&L team

Jens Van Lathem

Haarfijn luisteren, kijken en voelen om de finesses van je organisatie te capteren, dat is de deskundigheid van Jens. Zich helemaal onderdompelen in jullie ecosysteem (intern en extern) om dan de juiste, kritische vragen te stellen. Gevoed door deze nieuwe inzichten schrijven jullie samen een plan voor de toekomst, met steunpunten voor de dagelijkse werking.
Jens Van Lathem

Expertise:

Strategische keuzes maken
Bottom-up sociale verandering capteren en uitdragen
Good & corporate governance + steward ownership

Expertise:

Strategische keuzes maken
Bottom-up sociale verandering capteren en uitdragen
Good & corporate governance + steward ownership

“Gelijkheid is goed voor iedereen”

Jens is een liefhebber van strategie waarbij iedereen mee is. Met oog voor de onderstroom en dynamiek zal hij structuur aanbrengen, opportuniteiten laten zien, inspireren met andere cases en nieuwe energie opwekken. 

Als expert in organisatiestructuur, good governance en steward-ownership gaat hij ervoor om méér mensen een stem en beslissingsrecht te geven. Nog in zijn rugzak: een flinke dosis ondernemen en organiseren, experimenten met open source kennis, gebruik van alternatieve media voor kennisdeling (film, performance), activisme en beleidsbeïnvloeding. 

Ondersteund door een sterke en prikkelende visie op de maatschappij is hij niet bang om tegen de schenen te schoppen. Hij wordt ook heel blij door diepe kennis te vergaren over een bepaald onderwerp en die naar buiten te brengen op een opmerkelijke manier.

Zijn drive? Verstevigen en uitbreiden van sociale en politieke rechten en mainstream maken van duurzame businessmodellen voor mens en planeet. 

Berichten van Jens

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?