Terug naar het overzicht

Kritische spiegel op het potentieel van jouw organisatie in het systeem

Impactondernemers
Kritische spiegel op het potentieel van jouw organisatie in het systeem
  • Voel je veel tegenwind in je bedrijfsvoering en snak je naar wind mee?
  • Start je met een nieuwe bedrijfstak en wil je deze alle kans van slagen geven?
  • Wil je een snel klankbord om je bedrijf scherp te houden?

Let's go. 
Laat je eens uitdagen.
 

Waar gaan we voor:

  • We mappen de trends van ondenkbaar tot zekerheid, hierdoor weet je waar jullie acties zich hebben op te focussen.
  • Je krijgt een beeld op waar je organisatie zich bevindt in het groter systeem en hoe dit je strategie voor de toekomst mee zal hebben te bepalen.  
  • Een eerlijke spiegel op je impact. En op je potentieel.

Uit de doos

Als ondernemer of leidinggevende aan het roer van een organisatie is het een uitdaging om niet ondergesneeuwd te geraken door de operationele uitdagingen. Je blik afwisselen tussen binnen en buiten vraagt veel, dat ene brandje lijkt altijd dringender om geblust te worden dan een gepaste aanpak formuleren voor die grote globale trend die op je afkomt. 

Voor je het weet voel je echter in de dagelijkse werking dat die grote trends hun tol eisen. Bij S&L hebben we het voorrecht om continu binnen te kijken in tientallen organisaties die onderhevig zijn aan diezelfde uitdagingen.  

Pandora

Wil je écht werk maken van die uitdagendere denkoefeningen? Zoek je iemand die één op één of met een groter team die oefening kan faciliteren? We brengen een rugzak mee met methodes die zorgen voor een gemeenschappelijke taal én onze ervaringen van buitenaf om het gehele systeem bloot te leggen. Om vandaaruit de vinger te leggen op wat je meer hebt te doen, wat je anders hebt te doen en wat je beter niet meer kan doen voor je organisatie.  

Eerlijke spiegel? Of een loving kick!

We starten steeds vanuit jouw behoefte: wil je een kort en krachtige check om weer scherp te staan? Of werken we aan een uitgebreide systeemanalyse om bestuurders mee te nemen in je nieuwe aanpak? Geen plan van aanpak dat niet toepasbaar is, maar korte opvolging om je enkel bij te staan waar nodig. We houden je een spiegel voor en durven zeggen waar het schoentje knelt om jou te motiveren het beter te doen waar kan, steeds vanuit respect voor je bedrijf en de mensen die er werken.  

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?

Al wat inspiratie? Die vind je hier: