Meet the S&L team

Peter Depauw

Denk aan een wervelwind, dan kom je in de buurt van Peter zijn tempo. Deze volbloed impactstrateeg met economische trekjes zal snel inschatten hoe je impactonderneming werkt, welke strategieën zullen bloeien en welke net niet.
Peter Depauw

Expertise:

Scherpe strategie
Van maatschappelijk probleem tot strategische opties
Relatie tussen strategie en financiën

Expertise:

Scherpe strategie
Van maatschappelijk probleem tot strategische opties
Relatie tussen strategie en financiën

Liefdevol tegen de schenen schoppen.

Ja, ook die NIET-strategie, daar wordt hij warm van. Wat kies je om bewust niet te doen? Wat kies je om wel te doen? Peter schopt je liefdevol tegen de schenen, totdat je zal kiezenGedurfd zal kiezen zelfs. 

Zoek je een groeistrategie om met je product of dienst een maatschappelijk probleem aan te pakken? Wil je het systeem laten kantelen door je nieuwe oplossing dominant te laten worden? Peter zet mee je strategie op scherp en geeft je handvaten om de groei aan te kunnen en het strategisch vermogen van je organisatie te verhogen. 

“Strategie is de zoektocht naar de groene curve” P. Depauw

Peter plantte mee het zaadje van S&L en bouwt sinds de start mee aan positieve impact. Hij verzamelde diepgaande expertise in voeding, bouw, energie en circulaire modellen, is dé expert in Coöperaties en de trekker van Steward-Ownership in België. Velen kennen zijn sluimerend podiumbeest van de wervelende keynotes. En welke impact ondernemer in Vlaanderen kent hij eigenlijk niet?

Berichten van Peter

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?