Meet the S&L team

Kim Vercruysse

Ze zou auto’s kunnen verkopen aan de groenen en met haar marketingskills zou elk bedrijf zich rijk tellen. Gelukkig voor ons, werkt ze bij ons!

Kim helpt je om straf te communiceren. Naar de juiste doelgroep, via de passende kanalen mét een duidelijke ‘why’. Ze bouwt graag samen met jou een community uit.
Kim Vercruysse

Expertise:

Strategisch fundraisingtraject
Straf communicatieplan
Duidelijke doelgroepkeuzes

Expertise:

Strategisch fundraisingtraject
Straf communicatieplan
Duidelijke doelgroepkeuzes

Na enkele jaren weten we het zeker, als iedereen zoveel energie en enthousiasme had als Kim, dan draaide de wereld op dubbele snelheid. En snel is misschien niet altijd slim, maar Kim is dat zeker wel. Ze heeft verstand — zo van dat gezond én geleerd — en stelt de juiste vragen.

Ze streeft ernaar om te begrijpen. Want hoe beter ze haar klanten begrijpt, hoe beter ze kan helpen. En laat dat nu nét zijn wat ze graag doet. Echt helpen.
Geen holle frasen, geen vage metrics. Marketing? Communicatiestrategie? Fundraisingplan? Harde en heldere resultaten wil ze, want er is werk te doen in deze wereld.

Spreek haar over migratie of uitsluiting en je ziet het vuur van verontwaardiging. Gelukkig bezit Kim de wijsheid om dat vuur vooruit te stuwen, richting schoner, beter en eerlijker. Een golf van koppig vertrouwen en expertise waar onze klanten mee op kunnen surfen.

Berichten van Kim

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?