Meet the S&L team

Julie Vanfleteren

HR is evenwicht. De balans die Julie houdt tussen ondersteunen en tegelijk challengen op een niet-bedreigende manier, daar zijn zelfs yoga goeroes jaloers op. Ze is in elke vezel constructief kritisch om het juiste kader te scheppen voor gemotiveerde en betrokken medewerkers. Moeiteloos reikt ze concrete handvaten aan voor zelfleiderschap, people management, verbindend communiceren en team-effectiviteit.
Julie Vanfleteren

Expertise:

Strategisch Talent Management
Leiderschapsontwikkeling
Interpersoonlijke communicatie

Expertise:

Strategisch Talent Management
Leiderschapsontwikkeling
Interpersoonlijke communicatie

‘Aandacht is het begin van alles’

Context bepaalt gedrag en Julie creëert mee de juiste context. Voor het stimuleren van wederzijds begrip, bewustzijn van de kracht van verschillen en openheid voor andere perspectieven.  Om het impliciete duidelijk te maken en zo veiligheid, diepere verbinding en echt ownership te realiseren.

Haar ruime ervaring omvat het hele gamma HR-management doorheen de employee journey: strategisch talent- en loopbaanbeleid, welbevinden en engagement bij medewerkers, selectie en ontwikkeling van leidinggevenden, employer branding, assertief-verbindend communiceren binnen teams, het DNA van je organisatie expliciteren in gedrag en principes, helder krijgen van rollen en verantwoordelijkheden tussen teamleden… en ze doet dit met een natuurlijke flair, zodat iedereen mee is. 

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?