5-daagse leiderschapsopleiding
Terug naar het overzicht

Opleiding | Leiderschap met impact | oktober 2024

Leiderschap - Gent
start 14 oktober
2024
excl BTW
€ 1895,00
14 oktober
volledige dag
15 oktober
volledige dag
19 november
volledige dag
03 december
volledige dag
20 december
volledige dag

5 daagse leiderschapsopleiding

Misschien zijn we partijdig, maar volgens ons is het extra moeilijk een leidinggevende te zijn in een missiegedreven organisatie. Het einddoel van non-profits is soms zo groot, urgent en tegelijkertijd generatieoverschrijdend dat de zorg en zorgen van vandaag moeten wijken. Maar als je impact op de wereld wil maken, dan doe je dat met mensen. En dus moeten die mensen op hun best zijn. Jij en je team moeten goed draaien, willen jullie de boel in beweging krijgen. 

 

Maar wat is goed leiderschap? Hoe word je een goede leider? En — nog belangrijker — hoe hou je het vol? En als jij de wereld vooruit helpt, wie helpt jou dan eigenlijk? 

 

Goed leiderschap is een cruciaal ingrediënt voor effectiviteit en het bereiken van die gehoopte impact op de wereld. Maar wat is goed leiderschap? Hoe word je een goede leider? En — nog belangrijker — hoe hou je het vol? En als jij de wereld vooruit helpt, wie helpt jou dan eigenlijk? Allemaal goede vragen, die wij graag voor jou beantwoorden tijdens onze opleiding ‘Leiderschap met impact’. Want wij geloven oprecht dat we die betere wereld enkel gaan bereiken met goede leiders in ons midden. Leiders met daadkracht en draagkracht, met een groot hart en een sterke rug. 

Voor wie is de opleiding?

Wil jij de energie van je organisatie en team beter laten renderen? Is het evenwicht zoek tussen de moeite die je doet en de resultaten die je boekt? Staan je mensen onder druk en merk je zelf dat je je veerkracht verliest? Voel je dat je hulp kan gebruiken? Dan is deze opleiding voor jou. Ons programma is speciaal ontworpen voor eindverantwoordelijken in non-profit en social-profit organisaties omdat we begrijpen dat hun noden en uitdagingen specifiek en prangend zijn. 

Wat mag je verwachten?

Geen standaardprogramma van managementtheorieën en trucs, maar een diepgaande verkenning van jouw noden en een gepersonaliseerd antwoord daarop. We bieden een veilige ruimte waarin leiders kunnen reflecteren, groeien en leren van onze experts en elkaar. Daarbij richten we ons op de vier kerndimensies van leiderschap met impact: interpersoonlijk, relationeel, collectief en maatschappelijk.

Met workshops, coaching en intervisie ondersteunen we jouw eigen leiderschapsstijl. Een traject met een duurzame impact op je werk en positie als leider en dus onlosmakelijk ook de missie van je organisatie. Met theorie, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding streven we naar een omgeving waarin jij kan groeien als leider én als mens. Je komt ook terecht in een waardevol netwerk van gelijkgestemde leiders, waarin je elkaar blijvend kan ondersteunen en inspireren.

Voor wie is deze opleiding?

Onze opleiding is speciaal ontworpen voor eindverantwoordelijken in non-profit en social-profit organisaties. We kiezen bewust voor leiders van missiegedreven organisaties omdat we begrijpen dat zij unieke uitdagingen en behoeften hebben. Samen met gelijkgestemde leiders kun je ervaringen delen, van elkaar leren en elkaar inspireren om het beste uit jezelf en je organisatie te halen.

Door wie?

De opleiding wordt gegeven door een ervaren en complementair S&L duo. Elk van de docent-coaches kent het werkveld van missiegedreven organisaties door en door. Ze zijn meer dan bekend met de noden en moeilijkheden van leidinggeven in die context.

Klinkt dit herkenbaar en wil je graag meer informatie?

Lees hier de volledige opleidingsbrochure met alle praktische info of contacteer ons voor een verkennend gesprek. Kan je je niet meer vrijmaken voor de dagen van de opleiding? Geen nood, we plannen ook nog een leiderschapsopleiding in 2025. Contacteer ons gerust voor meer info.

 

Wij zijn geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille (tot 30% subsidiëring). Elke sector heeft daarnaast ook eigen sudsidiemogelijkheden.

Klaar om in te schrijven?

Schrijf je in

Voor een ontbijtsessie of korte workshop/webinar kan je gewoon registeren via de inschrijfknop. 

Voor een meer diepgaande opleiding zoals de leiderschapsopleidingen vragen we jou een formulier in te vullen met jouw noden en verwachtingen en plannen we een persoonlijke intake in. Zo zijn we zeker dat de opleiding de juiste is voor jou. 

Al wat inspiratie? Die vind je hier: