Meet the S&L team

Christel Smedts

Christel is je gids op reis naar verbinding. Verbinding van mensen met goede doelen. Van leiders met hun authenticiteit. Van teams met hun missie. Ze stimuleert diepgaande ontwikkeling en helpt mensen en teams groeien door ze uit hun comfortzone te laten springen.
Christel Smedts

Expertise:

Leiderschapscoaching
Organisatie-ontwikkeling
Teamontwikkeling

Expertise:

Leiderschapscoaching
Organisatie-ontwikkeling
Teamontwikkeling

“Life shrinks or expands in proportion to one’s courage” (Anaïs Nin)

Ze maakt de brug van strategie naar menselijk gedrag en menselijke groei – zowel in persoonlijke begeleiding als in groepstrajecten. Door te verbinden met je kern, laat ze je connecteren met je team, organisatie en doel. Modern leiderschap leert mensen geloven in hun potentieel en durft hen te laten proberen, geruggesteund door kennis, strategisch inzicht en zorgende directheid.

Christel begeleidt verandertrajecten in organisaties om meer verbinding met de missie, de maatschappij en elkaar te krijgen. Zowel persoonlijk als in kleine groepen via gesprek, outdoor-trajecten en creatieve therapie of coaching.

Als directeur in de sociale sector leerde ze het belang van authentiek leiderschap in de praktijk. Als reisbegeleidster trainde ze in strategisch denken, leiding nemen, kwaliteitscontrole en verbetering, groepsbegeleiding, strategisch verandermanagement, crisismanagement, HR,… In alles wat ze doet, helpt ze mensen groeien, perspectieven openen en door ervaring leren. 

Berichten van Christel

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?