Meet the S&L team

Aurélie De Cock

Aurélies is van de permacultuur. Ze werkt met wat aanwezig is, focust op de afzonderlijke delen én op hun onderlinge relaties, kijkt naar een verstandige plaatsing en de juiste ordening. Zo zorgt ze voor veerkrachtige team- en organisatie-systemen waarin mensen, relaties en resultaten floreren.
Aurélie De Cock

Expertise:

Persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling
Teamontwikkeling
Duurzame organisatie- en samenwerkingsvormen

Expertise:

Persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling
Teamontwikkeling
Duurzame organisatie- en samenwerkingsvormen

Knowledge is little, to know the right context is much, to know the right spot is everything.

Aurélie helpt mensen, teams en organisaties om gericht stil te staan en moeilijke zaken bespreekbaar te maken. Ze creëert de juiste context en zet gericht interventies op om de aanwezige ontwikkeling in mens, team en organisatie voelbaar te maken. 

Interventies om zaken los te laten en vast te pakken. Om spannende én haalbare stappen te zetten. Door ademruimte, hoop en vertrouwen te laten voelen. Te exploreren met voorgaande, huidige en volgende organisatie-bewegingen. Te bouwen aan duurzame groei. En door werkplezier hand in hand te laten gaan met purpose.

Haar warme persoonlijkheid maakt los wat vast zit en haar doortastende aanpak schopt net hard genoeg tegen je schenen. Ze combineert diepgang met lichtheid en kruidt dit met zelfrelativering en humor.

Berichten van Aurélie

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?