Meet the S&L team

Koenraad Depauw

Koenraad is een vastberaden krijger die samen met jou een hele grote maatschappelijke impact gaat maken. Door gericht invloed op te bouwen, slim te organiseren en echt de strijd aan te gaan om het systeem te doen kantelen. En ja, hij gaat altijd voorop.
Koenraad Depauw

Expertise:

Complexe strategische plannen
Strategieën voor systemische verandering
Invloed opbouwen en uitoefenen

Expertise:

Complexe strategische plannen
Strategieën voor systemische verandering
Invloed opbouwen en uitoefenen

Don’t Mourne. Organise (Joe Hill)

Hij is onze van nature zeer strategisch en analytisch aangelegde founding father van S&L, met zeer sterk ontwikkelde leiderschapsvaardigheden. Een meester in het gemakkelijk uitleggen van complexe dingen, een radicaal denker die intuïtief aanvoelt wat een organisatie nodig heeft.

Minutieuze voorbereiding meets a la minute improvisatie. Gaat het bij jullie om verandering in complexe organisaties met veel interne en externe invloed, dan schakelt Koenraad graag een versnelling hoger. Hij smult ervan om tot één groot strategisch plan te komen, zeker als hij eerst een complex juridisch kluwen mag ontwarren en dan ook nog eens heel verschillende visies op verandering moet laten samenkomen.

Koenraad verenigt de ervaring van hardcore activist met coöperatieve ondernemer en directeur van een social profit. Als consultant begeleidde hij al meer dan 100 sociale organisaties in Vlaanderen, en daarbuiten. Hij realiseerde een kleine aardbeving in de sector voor personen met een handicap. Hierdoor krijgen vandaag veel meer mensen de kans om zelfstandig te leven. Hij legde ook mee de basis voor de snelle opmars van Cohousing Projecten in Vlaanderen.

 

Berichten van Koenraad

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?