Meet the S&L team

Hannelore Waterschoot

Hannelore houdt het stuur vast om ons snel groeiend S&L schip op koers te houden. Ze zoekt de juiste plek voor S&L in de buitenwereld en het ecosysteem, kriebelt de collega’s om krachtig naar buiten te komen en houdt het been stijf als het moet.
Hannelore Waterschoot

Expertise:

Van missie naar strategisch plan naar implementatieplan
Ecosysteem denken
Mensen in hun kracht zetten

Expertise:

Van missie naar strategisch plan naar implementatieplan
Ecosysteem denken
Mensen in hun kracht zetten

There are only two days in the year that nothing can be done. One is called yesterday, the other is called tomorrow. Today is the right day to Love, Believe, Do, and mostly Love. (Dalai Lama)

Hannelore zet met plezier haar sterke managementvaardigheden in om de externe impact van onze consultants te verhogen bij de social profit organisaties en missiegedreven bedrijven. Ze wil de meer traditionele organisaties inspireren dat het anders kan. Dat het kan met positieve impact voor iedereen in het systeem. 

Als impact-ondernemer richtte zij zelf een organisatie op om diversiteit en inclusie het nieuwe normaal te laten zijn op de werkvloer en de maatschappij. Als impact-intrapreneur bij S&L ligt haar kracht in het focus brengen en houden. Met haar coachende stijl collega’s vanuit de missie of strategie naar het actieplan helpen gaan. Om mensen mee te krijgen. 
 

Hannelore gelooft sterk in de kracht van systemische verandering en wil hier graag mee de katalysator zijn. En route met S&L!

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?