Meet the S&L team

Siska Van Houtte

Siska straalt. Met haar aanstekelijke energie enthousiasmeert ze je team met frisse brainstorms en doordachte veranderplannen. Daarnaast is ze heel concreet over wat je te doen hebt als organisatie. Hoe je collega’s meekrijgt in cultuurverandering. Welke stenen je best verlegt in je organisatiestructuur.
Siska Van Houtte

Expertise:

Van strategie naar actieplan
Organisatieontwikkeling
Leiderschapscoaching

Expertise:

Van strategie naar actieplan
Organisatieontwikkeling
Leiderschapscoaching

"Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain." 

Siska doctoreerde, werkte als projectmanager in de farmaceutische sector en maakte dan de sprong naar de non-profit als leidinggevende in een grote organisatie voor kinderen met een handicap. Haar sterktes: toekomstdenken, medewerkers en teams ondersteunen en in beweging brengen, het begeleiden van projecten en processen. Ze geeft daarbij gemakkelijk taal aan moeilijke zaken en blijft toch in verbinding. 

Siska benadert een nieuwe context steeds met opwinding en energie, denk aan ‘Alice in Veranderland’. Haar passie en vuur voel je extra hard branden bij het realiseren van een evenwaardige plek voor mensen met een handicap. Daarbij blijft ze ver weg van betutteling. Tijd om de grenzen te verleggen en te gaan voor een maatschappij waar iedereen echt meetelt!

Berichten van Siska

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?