Meet the S&L team

Jeroen Robbe

Moet je de macht verleiden of net tegen de schenen schoppen? Worstel jij met de vraag hoe je jouw eisen best kan doordrukken, Jeroen helpt je niet alleen om het beleid te beïnvloeden en de bestaande macht uit te dagen, maar ook je eigen machtsbasis uit te bouwen.
Jeroen Robbe

Expertise:

Campagnestrategie
Bewegingsopbouw en organizing
Beleidsbeïnvloeding

Expertise:

Campagnestrategie
Bewegingsopbouw en organizing
Beleidsbeïnvloeding

“Eerst moet je het kunnen dromen, dan moet je het kunnen uitleggen, dan moet je ervoor durven vechten en pas dan kan je winnen.” (J. Robbe)

Hoeveel betogingen, persacties, blokkades en andere acties hij op zijn kerfstok heeft staan, dat houden we niet meer bij.  Maar zo leerde hij wel de meest effectieve weg naar succes: slimme campagnes en straffe tactieken die in een stevige campagne gegoten zijn. 

Jeroen is al jarenlang beroepshalve en in zijn vrije tijd actief in een brede waaier aan sociale bewegingen. En hij verheft actievoeren tot kunst. De kunst om macht op te bouwen rond jouw eisen en die macht te verzilveren met échte sociale verandering. Om samen een betekenisvol verschil te maken voor de mensen die er voor jou toe doen.

Met een rugzak vol tools, creativiteit en een vleugje humor brengt Jeroen je organisatie een flinke stap verder bij het uittekenen van hun eigen pad naar een meer duurzame en rechtvaardige wereld. Dus waar zit jouw macht? Bij jouw mensen! En bij Jeroen. Contacteer hem! Nu! 

Berichten van Jeroen

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?