Meet the S&L team

Benno Schiffer

Yin en Yang. Benno is een snelle denker die uitdagingen kordaat onder handen neemt en daarnaast heel veel aandacht heeft voor relaties en verbinding. Door deze combinatie oogsten jullie samen resultaten op menselijk, strategisch en operationeel vlak. Eerst even scherp uitdagen en dan, aan de slag voor positieve impact!
Benno Schiffer

Expertise:

Interim-management
Efficiëntie en financiële optimalisatie
Strategische keuzes en operationele vertaalslag

Expertise:

Interim-management
Efficiëntie en financiële optimalisatie
Strategische keuzes en operationele vertaalslag

“Scherp inzicht legt de vinger op de wonde, samen aanpakken garandeert een proper resultaat”. Benno S. 

Benno heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, consultant en interim-manager zowel in profit als non-profit. Hij vertrekt vanuit de mens en de onderlinge relaties om stappen te zetten. Zo verbindt hij efficiëntie, resultaatgericht werken en optimalisatie aan een hechte teamwerking.

Geen tussenoplossing of grijs compromis met Benno, zet je schrap voor echte verandering. Samen op weg naar een professionele operationele werking van je organisatie omdat dit cruciaal is om energie te kunnen steken in je inhoudelijke verhaal. Hij ondersteunt je door in trajecten of een tweedaagse echt uit het operationele te stappen en impactvolle keuzes te maken op het strategische niveau, vertrekkend vanuit de missie. Benno no-nonsense, maar altijd met aandacht voor interpersoonlijke relatie en samenwerking. 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?