Meet the S&L team

Stijn Demuynck

Wil je grootse dingen doen maar zitten de kleine cijfertjes in de weg? Stijn is de krak die je zoekt voor een financiële strategie van minder afhankelijkheid en meer impact. Vanuit de cijfers brengt hij rust en inzicht. Een people manager die complexe problemen gewoon simpel maakt.
Stijn Demuynck

Expertise: 

Missie en strategie doen rijmen met financiën
Processen op scherp stellen
Interim en change management

Expertise: 

Missie en strategie doen rijmen met financiën
Processen op scherp stellen
Interim en change management

“Create, don’t compete”. Chan Kim, Renée Mauborgne
 

Stijn werkte de afgelopen 10 jaar in verschillende management- en directie functies in social- en non-profitorganisaties. Daar leerde hij het klappen van de zweep in operationeel management, het nut en onnut van processen en het belang van de juiste strategie. Hij combineerde dagelijks bestuur met financieel management.

Met zijn onwrikbaar geloof in maakbaarheid van de maatschappij begeleidt hij organisaties en bedrijven in het creëren van duurzame verdienmodellen die vertrekken vanuit hun maatschappelijke missie. Als interim manager brengt hij rust in chaos en crisis. Hij houdt van de uitdaging om in complexe situaties de verschillende elementen in een juist evenwicht te krijgen.

Stijn combineert een gelaagde achtergrond als historicus en econoom met een West-Vlaamse no-nonsense blik en terrein-ervaring in vaak uitdagende context. Zo krijg je doorzettingsvermogen en standvastigheid en out of the box denken en analytische skills in één pakket. Wil jij vanuit je financiële strategie bouwen aan je organisatie of onderneming om samen impact te maken, bel Stijn. 
Ook voor lekker eten, trouwens. 

Berichten van Stijn

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?