Meet the S&L team

Jef Van den Bergh

Vind jij het moeilijk om mensen te overtuigen? Om vrijwilligers te werven, te begeesteren en mee op de barricades te krijgen? Kolfje naar de hand van Jef ‘engagement’ Van den Bergh. Hij doet dit met twee vingers in zijn neus en de andere vuist in de lucht.
Jef Van den Bergh

Expertise:

Strategisch vrijwilligersbeleid
Interim Management
Campagne-strategie

Expertise:

Strategisch vrijwilligersbeleid
Interim Management
Campagne-strategie

“Voor een betere wereld moet jij je gedrag niet aanpassen, maar mee op de barricades gaan staan, hoe groot of klein die ook zijn” (J. Van den Bergh)

Of je nu een organisatie wil opzetten van één vrijwilliger of een krachtige beweging wil uitbouwen als hefboom voor je maatschappelijke impact, met zijn aanstekelijke glimlach en enthousiasme helpt Jef je. Samen maken jullie snel beslissingen en vooruitgang zonder de langetermijnstrategie uit het oog te verliezen.

Eigenlijk ken je Jef al, hij was die fondsenwerver voor NGO’s die erin slaagde om je op straat te laten intekenen. Met zijn focus op motivatie en changemanagement bouwde hij nadien jaren ervaring op in de profit- en non-profit sector, met één rode draad: op duurzame wijze mensen binden aan een organisatie. 

Over welke vorm van engagement het ook gaat, van fondsenwerving tot een beweging op poten zetten van onderuit, Jef maakt dit samen met jullie mogelijk. En wij weten uit ervaring: er zal ook gelachen worden. 

Berichten van Jef

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?