Meet the S&L team

Jasper van Thienen

Jasper is meer in balans dan een weegschaal. Hij vindt altijd het evenwicht tussen cijfers en mensen, tussen sérieux en humor. Hij is zacht van karakter en tegelijk kritisch ingesteld. Hij houdt steeds het overzicht en brengt helderheid en structuur. Dit alles met een sterke methodische bagage en een heel fijn moreel kompas
Jasper van Thienen

Expertise:

Strategie en beleidsplanning
Organisatiestructuur
Interim management

Expertise:

Strategie en beleidsplanning
Organisatiestructuur
Interim management

In de sector van sociaal-culturele organisaties denken ze met warmte terug aan zijn hulp bij het opmaken van hun voortgangsrapporten. Vanuit zijn externe blik heeft hij veel verbeteringen kunnen realiseren en sterke, gedragen beleidsplannen uitgewerkt. 

Dus, make-over iemand? Nood aan hulp bij het scherpstellen van je visie of op zakelijk vlak? Als leidinggevende loodste Jasper organisaties uit moeilijke tijden. Hij begeleidt participatieve trajecten voor een duidelijker missie en combineert dat met externe profilering en communicatie. Hij is ook sterk in het vormgeven van je interne reorganisatie en hertekenen van structuur en rollen. 

Berichten van Jasper

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?