Meet the S&L team

Frederic Vanhauwaert

Onze meest betrouwbare én diplomatische collega. Een leider die de balans tussen zachtheid en kordaatheid perfect beheerst. Ook als hij een moeilijke boodschap moet brengen of in een vergadering grenzen trekt, keert niemand zich tegen hem.
Frederic Vanhauwaert

Expertise:

Strategie en stakeholdermanagement
Interim en change management
Sociaal beleid en armoedebestrijding

Expertise:

Strategie en stakeholdermanagement
Interim en change management
Sociaal beleid en armoedebestrijding

Deze eigenschap komt uitzonderlijk mooi tot zijn recht bij interim management en change management, omdat hij dit combineert met scherp strategisch inzicht, engagement in de non-profit, ervaring als directeur en een groot gevoel voor humor.

“The best is yet to come”

Iemand waar je kan op rekenen, iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, dat past heel goed bij organisaties waar het vertrouwen tijdelijk zoek is. Frederic heeft een voorliefde voor grotere en complexe cases, omdat stappen vooruit dan heel veel mensen in problemen tegelijk helpt.

Hij weet ook perfect wat je als directeur te doen hebt. En hoe je een organisatie uitbouwt. Dat deed hij al op zoveel plaatsen, zonder grote woorden van stoef op sociale media. Ook die bescheidenheid maakt hem extra geliefd. 

Berichten van Frederic

Aanbod

Iedereen van ons team heeft een eigen expertise. We werken vaak in duo om complementaire kennis en ervaring voor jouw vraag samen te brengen. Hier vind je alvast de kernexpertise van deze collega. 

 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?