Meet the S&L team

Davy De Laeter

Davy zorgt voor het publiek, als muzikant en als consultant. Zijn fijnzinnige radar pikt moeiteloos behoeften en weerstanden op en met die info componeert hij zijn tactische inschattingen en zakelijke inzichten. Dan gebruikt hij zijn optimisme om samen allianties te bouwen: intern, met bestuur en de ruimere groep stakeholders.
Davy De Laeter

Expertise:

Strategie en stakeholdermanagement
Interim en change management
Organisatiecultuur en cultuurorganisaties

Expertise:

Strategie en stakeholdermanagement
Interim en change management
Organisatiecultuur en cultuurorganisaties

Als ich can - J. Van Eyck

Mis je draagvlak en slagkracht? Is het tijd om je organisatie tot een geoliede machine te maken? Dat is een uitdaging waar Davy zijn dag graag mee begint. Hij combineert een juridische achtergrond met ruime beleidservaring op lokaal, provinciaal en Vlaams niveau. Ook qua zakelijk en financieel beheer van vzw’s is hij een connaisseur. Als ervaren expert op vlak van interim-management en stakeholderstrategie helpt Davy om jullie strategie voor een betere wereld op muziek te zetten.

Davy is een deskundige in het vertalen van strategie naar een kader om keuzes te maken, en in het vormgeven van structuren, processen, modellen en methodieken. Als interim-manager trekt hij in complexe (crisis)situaties constructief aan de kar, om cocreatief te leren uit het verleden en gericht op de toekomst te komen tot een win win. Klinkt dat als muziek in je oren?

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?