Meet the S&L team

Charlotte Delbeke

Charlotte focust op mensen én resultaten, op de cultuur en de structuur. Ze is een constructief kritische doorzetster met liefde voor oplossingen en een focus op klantgerichtheid. Haar superpowers: luisteren en verbinden. Haar missie: van de wereld een liefdevolle plek maken waar mensen volop in hun kracht staan.
Charlotte Delbeke

Expertise:

Strategie en klantgerichtheid in social profit
Organisatie-ontwikkeling en changemanagement
Coachend en inspirerend leiderschap

Expertise:

Strategie en klantgerichtheid in social profit
Organisatie-ontwikkeling en changemanagement
Coachend en inspirerend leiderschap

I am because we are. (Ubuntu filosofie)

In haar rugzak zit 20 jaar managementervaring in non-profit en profit organisaties gericht op maatschappelijke verandering. 16 jaar was zij de drijvende kracht bij Groep Ubuntu en bouwde ze een sterk groeiende organisatie uit voor mensen met een beperking en sociale economie. Ook lanceerde ze innovatieve woon-en leefbuurten bij Triamant.

Om heel eerlijk te zijn, gaan haar ogen blinken als S&L niet meer nodig is. Als klanten na de samenwerking op zichzelf verder gaan. En hoe maakt ze ons overbodig? Op menselijk vlak met haar leiderschapscoaching, door sparring met de leidinggevende en het creëren van een wij-cultuur. Op organisatorisch vlak door duidelijkheid te creëren in organigram, overlegkanalen en rollen.

Charlotte geniet ervan om medewerkers te laten schitteren en samen te brengen. En ze wordt helemaal enthousiast als ze samen creatieve ideeën kan omzetten naar concrete acties. 

Dromen, denken én ook doen!

Berichten van Charlotte

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?