Ontbijtsessie | Ontdek jouw leiderschapstraject
Terug naar het overzicht

Ontbijtsessie | Ontdek jouw leiderschapstraject

Leiderschap - Brussel
07 maart
2024
gratis
€ 0,00

Datum: 7 maart 2024 | 08u30 
Locatie: Kantoor S&L Brussel | Rue de Fiennesstraat 77, 1070 Anderlecht

 

Als drijvende kracht binnen jouw organisatie draag je een grote verantwoordelijkheid. De dynamiek van samenwerking brengt energie, maar soms voel je ook de last van eenzaamheid wanneer alle verantwoordelijkheid op jouw schouders lijkt te rusten. 

Om jouw leiderschap te versterken en concrete tools aan te reiken, hebben wij twee unieke opleidingen ontworpen. Of je nu de eindverantwoordelijke bent van een kleinere organisatie (5-25 medewerkers) of deel uitmaakt van een dynamisch managementteam binnen een grote NGO, non of social profitorganisatie, onze programma's zijn specifiek ontworpen om jouw leiderschap te versterken. 

Om je alvast een voorproefje te geven, nodigen wij je graag uit voor een gratis ontbijtsessie op 7 maart in onze kantoor te Brussel (nabij Brussel Zuid) om 8:30 uur. Hier kun je kennismaken met onze unieke leiderschapsopleidingen en ervaren hoe een opleiding eruitziet. 

Schrijf je nu in en ontbijt mee terwijl je de kracht van leiderschap ontdekt! Investeer nu in jezelf en ontwikkel het leiderschap dat jou en jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengt. 

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de ontbijttafel te zitten en te praten over de mogelijkheden die ons programma biedt. 

Wat kun je verwachten? 

  • Kennismaking met ons programma: Ontdek hoe onze leiderschapsopleidingen zijn vormgegeven en wat ze onderscheidt in de wereld van leiderschapsontwikkeling. 

  • Een voorproefje van concrete tools: Ervaar enkele krachtige tools die jouw leiderschap zullen versterken, of je nu als individuele leider opereert of als onderdeel van een managementteam. 

  • Gelegenheid tot interactie: Stel vragen en ga in gesprek met onze ervaren docent-coaches. Leer meer over hun aanpak en hoe zij jouw leiderschapsreis kunnen ondersteunen. 

Voor wie is deze ontbijtsessie?

  • Leidinggevenden van kleinere organisaties die zoeken naar effectieve tools en inzichten om hun rol met kracht en visie te vervullen. 

  • Managementteamleden die willen begrijpen hoe onze speciaal ontworpen leiderschapsopleiding hun teamdynamiek kan versterken en de gezamenlijke impact kan vergroten. 

Klaar om in te schrijven?

Schrijf je in

Voor een ontbijtsessie of korte workshop/webinar kan je gewoon registeren via de inschrijfknop. 

Voor een meer diepgaande opleiding zoals de leiderschapsopleidingen vragen we jou een formulier in te vullen met jouw noden en verwachtingen en plannen we een persoonlijke intake in. Zo zijn we zeker dat de opleiding de juiste is voor jou. 

Al wat inspiratie? Die vind je hier: