Ontbijtsessie | Employer branding
Terug naar het overzicht

Ontbijtsessie | Hoe aantrekkelijk zijn voor nieuwe medewerkers? Employer branding dus.

Leiderschap - Gent
12 december
2023
Gratis
€ 0,00

Wanneer? Dinsdag 12 december, 8u30 – 10u30
Waar? Kantoor S&L in Gent (nabij Gent St. Pieters) 

 

Ervaar je weinig kwalitatieve instroom op je vacatures? Heb je moeite om te omschrijven wat je organisatie aantrekkelijk maakt voor potentiële werknemers? Ben je op zoek naar handvaten om je team geboeid aan boord te houden? En hoe vertaal je die voordelen en ambities in een wervend verhaal om straf talent te bereiken? 

Berust niet op je mooie missie alleen. Maak je werkgeversmerk aantrekkelijker door in te zetten op ‘employee experience’ binnen je organisatie. Creëer ambassadeurs die je boodschap mee uitdragen in plaats van te investeren in dure en holle employer branding campagnes. 

Waar begin je? Hoe zet je eerste stappen vooruit? Daar hebben we het over tijdens deze ontbijtsessie.  

Voor wie? Vzw’s, non-profits of groeiende impactondernemingen die hun employer branding strategie willen professionaliseren 

Wanneer? Dinsdag 12 december, 8u30 – 10u30 
Waar? Kantoor S&L in Gent (nabij Gent St. Pieters) 

Sprekers: Julie (specialist in HR groeistrategie, team- en leiderschapsontwikkeling) en Kim (communicatiestrateeg)

 

Waar we het over hebben? 

  • Waar zijn (potentiële) medewerkers vandaag naar op zoek en hoe onderscheid je je vandaag als werkgever in de war for talent 
  • Hoe krijg je zicht op hoe je medewerkers je organisatie ervaren als werkplek? 
  • Hoe kan je, buiten financiële beperkingen om, de ‘employee experience’ en oprecht ambassadeurschap onder je medewerkers versterken? 
  • Wat is employer branding en wat zijn essentiële bouwstenen in je communicatie naar buiten toe? 
  • Welke rol kan je huidige team hierin spelen? 

 

En de concrete vragen die leven binnen jouw organisatie, daar staan we ook bij stil (input kan je op voorhand inzenden). 

Ontdek hoe jij van je organisatie een aantrekkelijke werkplek maakt. En leer van andere organisaties want we voorzien tijd voor interactie met collega’s. 

Zin in? Stuur nú een mailtje naar julie.vanfleteren@s-l-impact.com bevestig dat je komt. Maximum 2 mensen per organisatie. Enkel voor leidinggevenden en interne HR managers. 

 

Klaar om in te schrijven?

Schrijf je in

Voor een ontbijtsessie of korte workshop/webinar kan je gewoon registeren via de inschrijfknop. 

Voor een meer diepgaande opleiding zoals de leiderschapsopleidingen vragen we jou een formulier in te vullen met jouw noden en verwachtingen en plannen we een persoonlijke intake in. Zo zijn we zeker dat de opleiding de juiste is voor jou. 

Al wat inspiratie? Die vind je hier: