Deel uitmaken van het S&L team

Deel uitmaken van het S&L team

De aarde warmt op. Oorlog en conflict doen vandaag meer dan 65 miljoen mensen vluchten. 118 miljoen Europeanen riskeren een leven in armoede. Ondanks de globalisering voelden nog nooit zoveel mensen zich eenzaam. 

Er loopt duidelijk iets verkeerd en daar worden wij bij S&L niet blij van. Alleen geloven wij dat we er iets aan kunnen doen. 

Onze missie: de wereld veranderen. Door organisaties en ondernemingen te helpen die zelf de wereld willen veranderen en hun positieve impact op de wereld drastisch te vergroten.

Waarom S&L consultant worden

 • Als consultant & mens bijdragen aan een betere wereld vanuit je eigen straffe expertise & ervaring
 • Zelfstandig werken en toch de voordelen van een team rondom jou
 • Jezelf uitdagen & persoonlijk blijven groeien
 • Samen bouwen aan onze coöperatie door gedeeld leiderschap & eigenaarschap

Wie is S&L vandaag

Zo ontstond S&L. Een coöperatief strategisch adviesbureau dat bestaat uit een team van sociale ondernemers met een stevig engagement. We hebben jaren ervaring in het voortstuwen van strategische processen en de implementatie ervan én in leiders in organisaties versterken. S&L consultants werken voor organisaties en ondernemingen die een betere wereld als missie hebben. We helpen hen om hun impact te vergroten.

We zijn trots om samen te werken aan een betere wereld met o.a.:
11.11.11
Broederlijk Delen
Inhout
Berrefonds

En dit vertellen we ook graag over wie wij zijn – onze cultuur

 • Een groeiend team, een rijk relationeel weefsel: we zijn niet te beroerd om steeds weer te investeren in nieuwe samenwerkingen en relaties. Alhoewel we heel erg kunnen genieten van de banden die reeds gesmeed zijn. The journey wouldn't be the same without the company. 
   
 • Een gepassioneerd team: bezielde en harde werkers, doenkers. Die ook op tijd en stond op de rem gaan staan (al kan dat nog wat meer ;-)). Oeps. We genieten ook wel van een goed feestje, en het komt er te weinig van. Onze jaarlijkse summerschool maakt veel goed. 
   
 • Een multidisciplinair team, elke dag opnieuw een meeting of minds: we durven onze kennis en kunde te tonen en zijn tegelijk in verwondering voor elkaars expertise. "Wat ik kan kan jij niet, wat jij kan kan ik niet". Heerlijk (leerrijk ook)! En soms weten we het samen ook even niet.
   
 • Een coöperatief verhaal met een duidelijke sturingsploeg. Dat nederig genoeg is om te beseffen dat de wijsheid in het collectief zit en blijvend manieren zoekt om dit te benutten. Alleen ga je sneller, maar samen geraken we verder. 
   
 • Een ontwikkelingsgericht team. Onze opdracht is niet mals. Daarom zetten we in op intraen interpersoonlijke groei. Stretchen, vallen, opstaan. Onze openheid en de moed om eerlijk en verbindend te communiceren helpt ons daarbij. Nobody said it would be easy. But we promise that it will be worth it. 
   
 • Verliefd op onze klanten, hun passie, hun harde inzet, hun kantelaarskracht- of potentieel, hun onderweg zijn naar beter. Maar liefde maakt in ons geval niet blind. We houden van de loving kick in the ass. Net omdat we ze graag zien. Da's drie keer graag zien.

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?