Deel uitmaken van het S&L team

Deel uitmaken van het S&L team

Er is de wereld zoals hij is, en de wereld hoe hij zou kunnen zijn. Hoe hij is, dat zien we overal rond ons. 

Dat leven we en dat voelen we collectief de foute richting op gaan. Zien hoe die wereld zou kunnen zijn, dat vraagt wat meer verbeelding en geen klein beetje moed. 

En dat is waar jij aan wil bijdragen. Organisaties en ondernemingen hun strategie en leiderschap meer kracht geven zodat die tot systeemverandering leidt.  

Waarom S&L consultant worden

 • Als consultant & mens bijdragen aan een betere wereld vanuit je eigen straffe expertise & ervaring
 • Zelfstandig werken en toch de voordelen van een team rondom jou
 • Jezelf uitdagen & persoonlijk blijven groeien
 • Samen bouwen aan onze coöperatie door gedeeld leiderschap & eigenaarschap

Wie is S&L 

S&L is een coöperatief strategisch adviesbureau dat bestaat uit een team van sociale adviseurs, activisten en ondernemers met een stevig engagement. We hebben jaren ervaring in het voortstuwen van strategische processen en de implementatie ervan én in leiders in organisaties versterken. S&L consultants werken voor organisaties en ondernemingen die een betere wereld als missie hebben. We helpen hen om hun impact te vergroten.

We zijn trots om samen te werken aan een betere wereld met o.a.:
11.11.11
Broederlijk Delen
Inhout
Berrefonds

Heb jij zin om deel uit te maken van ons team?

 • Een groeiend team, een rijk relationeel weefsel: we zijn niet te beroerd om steeds weer te investeren in nieuwe samenwerkingen en relaties. Alhoewel we heel erg kunnen genieten van de banden die reeds gesmeed zijn. The journey wouldn't be the same without the company. 
   
 • Een gepassioneerd team: bezielde en harde werkers, doenkers. Die ook op tijd en stond op de rem gaan staan (al kan dat nog wat meer ;-)). Oeps. We genieten ook wel van een goed feestje, en het komt er te weinig van. Onze jaarlijkse summerschool maakt veel goed. 
   
 • Een multidisciplinair team, elke dag opnieuw een meeting of minds: we durven onze kennis en kunde te tonen en zijn tegelijk in verwondering voor elkaars expertise. "Wat ik kan kan jij niet, wat jij kan kan ik niet". Heerlijk (leerrijk ook)! En soms weten we het samen ook even niet.
   
 • Een coöperatief verhaal met een duidelijke sturingsploeg. Dat nederig genoeg is om te beseffen dat de wijsheid in het collectief zit en blijvend manieren zoekt om dit te benutten. Alleen ga je sneller, maar samen geraken we verder. 
   
 • Een ontwikkelingsgericht team. Onze opdracht is niet mals. Daarom zetten we in op intraen interpersoonlijke groei. Stretchen, vallen, opstaan. Onze openheid en de moed om eerlijk en verbindend te communiceren helpt ons daarbij. Nobody said it would be easy. But we promise that it will be worth it. 
   
 • Verliefd op onze klanten, hun passie, hun harde inzet, hun kantelaarskracht- of potentieel, hun onderweg zijn naar beter. Maar liefde maakt in ons geval niet blind. We houden van de loving kick in the ass. Net omdat we ze graag zien. Da's drie keer graag zien.

Hoe we elkaar versterken

Wat krijg je als je deel uitmaakt van het S&L team?

 1. Deel uitmaken van een organisatie die echt impact wil maken. 
   
 2. Veel groeikansen:
  - Grote variatie in projecten in verschillende organisaties & ondernemingen
  - Bijleren door samen te werken met andere consultants
  - Aandacht voor intern ontwikkelbeleid
   
 3. Een vergoedingsmodel dat ook je bijdrage aan de coöperatie beloont
   
 4. Mee vorm geven aan de toekomst van een wendbare organisatie
   
 5. Flexibiliteit, vrijheid en tegelijk deel uitmaken van een straf, gepassioneerd team
   

Wat draag je zelf bij? 

 1. Je maakt écht deel uit van een team: je engageert je om bij te dragen aan de coöperatie en voorziet 4/5e beschikbaarheid
   
 2. Je voelt een match met onze cultuur en kernwaarden:
  - Verbondenheid
  - Florerend in playmode
  - Doenken
   
 3. Je kan snel schakelen tussen verschillende projecten én behoudt het overzicht
   
 4. Je hebt financiële marge om de eerste maanden je klantenagenda op te bouwen en je onder te dompelen in het S&L verhaal. 

Meer weten of eens afspreken? Een vraag?

Meer weten of eens afspreken?